ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Ελάτε μαζί μας
Από το Εργαστήριο Αισθητικής Purity
στην
Εταιρεία PURITY AESTHETICS
και πιο πέρα!

Αγαπητοί επισκέπτες,

Καλώς ορίσατε στις ανανεωμένες εταιρικές ιστοσελίδες της PURITY.

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώνοντας έναν κύκλο επιτυχούς πορείας παροχής υπηρεσιών στον χώρο της Αισθητικής, ταυτόχρονα ανοίγουμε έναν νέο κύκλο με πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες.

Αντιμετωπίζοντας με σεβασμό το δυνατό μας παρελθόν ως ατομική επιχείρηση…

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η νέα εταιρική εικόνα της PURITY δεν δημιουργήθηκε από την μία στιγμή στην άλλη, «δεν φύτρωσε από το μηδέν» ώστε να υπάρχει μια στείρα και αποξενωμένη ανάγκη διεκδίκησης μεριδίων της αγοράς με κάθε τρόπο, αλλά αντίθετα «εχει περάσει στο DNA μας, στην εταιρική μας κουλτούρα» ένας ισχυρά υπολογίσιμος, βιωματικός σεβασμός στις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής των πελατών μας.

Για το λόγο αυτό δεν θέλουμε αλλά και δεν θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το έντονο αίσθημα ανταμοιβής της εμπιστοσύνης που νοιώθουμε, καθώς αυτό ακριβώς το αίσθημα έχει μετατραπεί μετά από όλη αυτή την πορεία στο βασικό μας κίνητρο για να συνεχίζουμε.

Χτίζοντας με υπευθυνότητα ένα ακόμα δυνατότερο εταιρικό μέλλον…

Η σταδιακή μετατροπή μας σε Εταιρεία φέρνει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες.

H εισαγωγή εταιρικών διαδικασιών, τα πληροφοριακά συστήματα, τα συστήματα αξιολόγησης, η μέτρηση ικανοποίησης των πελατών, η προσεκτική στατιστική ανάλυση δεδομένων, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, της νέας εταιρικής μας ταυτότητας και της ανανεωμένης παρουσίας μας στο διαδίκτυο, καταπολεμούν τα μειονεκτήματα που εμφανίζει μια μικρή ατομική επιχείρηση.

Στο εξής έχουμε την δυνατότητα για μεγαλύτερη εμβέλεια δράσης και αναγνωρισιμότητας, εξειδίκευση, απορρόφηση πόρων, πρόσβαση σε μέσα προβολής, περισσότερα κεφάλαια κίνησης, αγορές μεγαλύτερου όγκου, έλεγχο των επενδύσεων και συνεπώς μεγαλύτερη διαπραγματευτική ικανότητα.

Ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας, να εξασφαλίζουμε για εσάς τις δυνατότερες συνεργασίες, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες, τις πιο προσιτές τιμές, τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για την αισθητική σας φροντίδα στο επιστημονικό ινστιτούτο και στο σπίτι.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι γνώσεις και οι ιδέες μας, οι νέες μας δυνατότητες, οι γερές βάσεις με τις οποίες χτίζουμε σταδιακά την επιχείρησή μας, η προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας, οι βαθιές ηθικές μας αξίες, οι αμφίδρομες σχέσεις εμπιστοσύνης που προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να συνάπτουμε μαζί σας, αποτελούν κατά την γνώμη μας τα εχέγγυα μιας υγιούς και επιτυχημένης πορείας τα επόμενα χρόνια.

Σας θέλουμε μαζί μας, εμπιστευτείτε μας!

Με ενδιαφέρον και εκτίμηση,

Κωνσταντίνα Φραγκοδημητροπούλου

Αισθητικός Διατροφολόγος
Πτυχιούχος Αισθητικής ΤΕΙ Αθηνών
Επιστήμων Διαιτολογίας-Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ευθύνη Λειτουργίας / Διοίκηση PURITY AESTHETICS

___________________________________________________________________________________


Designed & Development by Oxygen Design