Σήμα / Όνομα

Το όνομα: PURITY (ΑΓΝΟΤΗΤΑ)

Επιλέξαμε το όνομά μας στηριζόμενοι σε δύο βασικούς επιδιωκόμενους άξονες:

1.Η “αγνότητα” της φύσης, ο φυσικός τρόπος, τα φυσικά συστατικά.

Από την αρχή της ίδρυσής του το Purity έκανε πράξη την πεποίθησή μας ότι η πραγματική ομορφιά δεν χρειάζεται τίποτα το επιτηδευμένο ή πρόσθετο αλλά πηγάζει από την “αγνότητα” της φύσης. Στον χώρο μας σε όλες τις υπηρεσίες καμπίνας χρησιμοποιούμε αυστηρώς επιλεγμένα προϊόντα χωρίς χρωστικές ουσίες (pigment free), χωρίς παραφίνες (paraffin free), χωρίς χημικά συντηρητικά (paraben free) και την ίδια αυστηρή επιλογή ακολουθήσαμε και στις προτάσεις μας για τα πλούσια σε φυσικά συστατικά προϊόντα που συνεχίζουν την αγωγή σας στο σπίτι.

2.Η “αγνότητα” των προθέσεων μας.

Αντιμετωπίζουμε πάντα με εντιμότητα τους επισκέπτες-πελάτες μας, τους εργαζόμενούς μας και τους συνεργάτες μας. Πηγαίνοντας κόντρα στον εύκολο δρόμο της διαστρέβλωσης, της γρήγορης επιλογής, της κακής συμβουλής, του βραχυπρόθεσμου κέρδους, επιλέξαμε από την αρχή να χτίσουμε σιγά σιγά μια αξιόπιστη επιλογή για εσάς στον χώρο της επιστημονικής αισθητικής βασιζόμενοι στο ήθος, την επιστημονική ευθύνη, τις γνώσεις και την εργασιακή μας εμπειρία.

Το σήμα: (Στο purity ενδιαφερόμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ - In purity we DO care)

Eπικεντρωθήκαμε τελικώς στο σήμα με τα δύο φύλλα στο κέντρο του κύκλου καθώς μας δίνει

1. ξεκάθαρα την έννοια της "επιστημονικά ολοκληρωμένης φροντίδας" και
2. των αγνών προθέσεων του purity προς τους πελάτες μας

Η επιστημονική ολοκλήρωση εμφανίζεται σημειολογικά με τον κύκλο ως δεύτερη προστατευτική ζώνη, ενώ αυτή καθεαυτή η φροντίδα που παρέχουμε τους πελάτες μας και οι αγνές προθέσεις του εργαστηρίου μας αποδίδονται ως πρωταρχική ζώνη προστασίας: τα δύο φύλλα προσεκτικά δημιουργούν μια αγκαλιά ως προστατευτικά χέρια που περιμένουν τον επισκέπτη.

Τα χρώματα:

Το πράσινο: η φυσική επιλογή, η υγιεινή, η επιστημονική γνώση, η έντιμη αντιμετώπιση
Το μωβ: η ανανέωση, η τεχνολογική υπεροχή, η προσφορά της επιλογής, η ανταμοιβή της εμπιστοσύνης

 


Designed & Development by Oxygen Design