Αξίες / Φιλοσοφία

Διαφοροποιούμαστε στην χρήση της επιστημονικής γνώσης
Η αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών στον χώρο της αισθητικής πρέπει να βασίζεται στην βαθιά επιστημονική γνώση. Έχοντας ως οδηγό αυτόν τον τρόπο σκέψης, ξεκινήσαμε το 1999 αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε έναν χώρο αισθητικής ο οποίος να είναι προσιτός, να μην παραπλανεί τους επισκέπτες και να παρέχει αυτό που για εμάς πρέπει να παρέχει ο σύγχρονος χώρος επιστημονικής αισθητικής: Τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές.
Διαφοροποιούμαστε στην χρήση της επιστημονικής γνώσης
Για εμάς, οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια αλλά και κάθε νέος επισκέπτης-πελάτης που αποφασίζει να μας εμπιστευτεί αντιμετωπίζεται με αποκλειστικότητα. Κατανοούμε πλήρως την ιδιαιτερότητα της ανάγκης σας και την ανάγκη σας για ιδιαιτερότητα, γι’αυτό είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να προτείνουμε μοναδικές λύσεις με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο για ότι αφορά τις προτεινόμενες αγωγές όσο και για το κόστος τους.

Οι Αξίες μας:

• Έμφαση σε ποιότητα, ασφάλεια, υγιεινή, αποτέλεσμα

• Σεβασμός στον επισκέπτη-πελάτη-καταναλωτή

• Φιλοξενία, ευγένεια, ειλικρίνεια.

Κέντρο των επιδιώξεών μας αποτελεί η ανταμοιβή της εμπιστοσύνης σας

Στοχεύουμε τις προσπάθειές μας στην ανταμοιβή της δικής σας επιλογής και εμπιστοσύνης στο εργαστήριό μας. Έτσι το πάθος μας για προσφορά στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται φροντίζουμε να διοχετεύεται σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Στην επιλογή των συνεργατών, των προϊόντων, των μηχανημάτων, των πρωτόκολλων εφαρμογής, των ειδικών αγωγών, στην εκπαίδευση και αξιολόγηση του προσωπικού, στην τιμολόγηση, στην προώθηση των υπηρεσιών μας, πάντοτε βασίζουμε τις αποφάσεις μας στοχεύοντας, με κάθε μας ενέργεια, στην δική σας ικανοποίηση.

 


Designed & Development by Oxygen Design