Ενυδάτωση

Normal Hydra
Juliette Armand

Επαγγελματική αγωγή διπλής δράσης που αντιμετωπίζει τα προβλήματα έλλειψης υγρασίας: η έγχυση υδατικού ορού και η ενυδατική μάσκα επαναφέρουν τα επίπεδα νερού στην επιδερμίδα στα φυσιολογικά επίπεδα, ενώ παράλληλα ο ορός βιταμίνης C και η μάσκα με ωσμωτική δράση αποκαθιστούν τις φυσιολογικές άμυνες του δέρματος «κατά της δίψας».

διάρκεια: 60'


Seasonal Treatment
Sothys

Οι βοτανικοί κήποι της Sothys παράγουν κάθε σεζόν και κατά αποκλειστικότητα τα συστατικά για την ανανέωση της υγρασίας της επιδερμίδας και σας τα προσφέρουν σε μία ελκυστική, σύντομη και οικονομική version με αρώματα και υφές που ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

διάρκεια:
45'


Beauty Garden
Sothys

Η πρώτη 100% οργανική περιποίηση της Sothys με προϊόντα αποκλειστικά βιολογικής καλλιέργειας πλήρως απαλλαγμένα από συνθετικές ύλες. Μίνι ενυδάτωση και αποκατάσταση της φρεσκάδας με πιστοποίηση ECOCERT και σεβασμό στη φύση.

διάρκεια: 45'


Chocolate Treatment
Juliette Armand

Πρόκειται για μια περιποίηση σχεδιασμένη για να επαναφορτίζει το δέρμα σε περιόδους έλλειψης ζωντάνιας. Το συστατικό Caobromine που εμπεριέχεται στη σοκολάτα διεγείρει την παραγωγή των β- ενδορφινών (των ορμονών ευεξίας του οργανισμού). Επιπλέον, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της ελαστικότητας και συνοχής του συνδετικού ιστού.


διάρκεια:
30'


PSP Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Είναι μία συσκευή μεσοθεραπείας που βασίζεται στη μέθοδο της φωτο-ηλεκτροπόρεσης και ενισχύει σημαντικά τη διείσδυση των δραστικών συστατικών (ισχυρά κοσμετολογικά κοκτέιλ κατάλληλα για την αντιμετώπιση ρυτίδων, χαλάρωσης, αναγκών ανάπλασης, τοπικής εναπόθεσης λίπους). Διαθέτει κεφαλές LED με 3 μήκη κύματος (μπλε, κόκκινο, πράσινο) για διαφορετικό βάθος διείσδυσης και ειδικά προγράμματα για απαιτητικές περιπτώσεις.

διάρκεια:
60'


Hydradvance
Sothys

Επειδή η βέλτιστη ενυδάτωση είναι το κλειδί για την διατήρηση της ομορφιάς, η SOTHYS σχεδίασε ένα νέο πρόγραμμα ενισχυμένης ενυδατικής αγωγής πολλαπλής δράσης εμπνευσμένο από την γονιδιακή επιστήμη (πατενταρισμένο εκχύλισμα Boletus 1055). Ένα πραγματικό "ενυδατικό λουτρό" για το δέρμα σας, σε συνδυάσμό με την ειδική τεχνική massage Digi-Esthetique, σας προσφέρει την απόλυτη περιποίηση.

διάρκεια:
90'


Extra Hydra
Juliette Armand

Εμπλουτισμένη ενυδατική αγωγή που συνδυάζει την ενζυμική απολέπιση, την ισχύ του φύλλου εμποτισμένου κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος ώστε να αποκαταστήσει την έλλειψη υγρασίας, αλλά παράλληλα με τη βοήθεια των θρεπτικών συστατικών και της θερμομάσκας «εκμαγείο» εξασφαλίζει απαλότητα και σταδιακή αποκατάσταση της ξηρότητας στις πολύ ξηρές ή και ώριμες επιδερμίδες.

διάρκεια:
75'


Σύστημα MNS (micro-needling)

Η μέθοδος MNS είναι ένας φυσικός τρόπος για να διεγείρουμε την ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Βασίζεται στην εφαρμογή ενός ρόλλερ (κύλινδρική κεφαλή) με 540 μικροσκοπικές ατσάλινες ακίδες. Η μηχανική κίνηση των ακίδων επάνω στην επιδερμίδα προκαλεί χιλιάδες αόρατους νυγμούς με αποτέλεσμα τη φυσική διέγερση των ινοβλαστών (τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη). Η πρόκληση μικρονυγμών αυξάνει επίσης εντυπωσιακά (έως και 1.000%) την διείσδυση των συστατικών των καλλυντικών, δίνοντας νέες δυνατότητες στις κοσμετολογικές θεραπείες.
Η μέθοδος MNS εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία από τους επαγγελματίες αισθητικούς του κέντρου αισθητικής Purity κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι στις επεμβατικότερες μεθόδους του παρελθόντος. Κυριότερο προτέρημά της είναι το άμεσο αποτέλεσμα και η απουσία ερεθισμού ή πόνου.

eye area διάρκεια: 30'
face διάρκεια: 45'


Designed & Development by Oxygen Design