Ανδρικό δέρμα

Βαθύς καθαρισμός Προσώπου

Η απαραίτητη διαδικασία για τη διατήρηση της καλής υγείας και εμφάνισης της επιδερμίδας. Στόχος του είναι η απομάκρυνση των «νεκρών κυττάρων» (κερατινοκύτταρα) και του σμήγματος (μαύρα στίγματα ή φαγέσωρες). Συνδυάζεται με μια μίνι περιποίηση εξισορρόπησης των αναγκών της επιδερμίδας. Συνίσταται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, ανάλογα με τον τύπο δέρματος κάθε ατόμου.

διάρκεια: 90'


Βαθύς Καθαρισμός Πλάτης

Στόχος: Η αφαίρεση του σμήγματος (μαύρα στίγματα ή φαγέσωρες) και η βελτίωση της υφής της επιδερμίδας στην πλάτη και τους ώμους. Συνίσταται κυρίως σε λιπαρά δέρματα με διεσταλμένους πόρους και τάση για ακμή.

διάρκεια: 60'


High Protection Professional Eye Care
Sothys

 

Φόρμουλα βασισμένη σε φυτικά εκχυλίσματα που αντιμετωπίζει και τα τρία βασικά προβλήματα της περιοχής: ρυτίδες, μαύρους κύκλους, σακούλες. Μοναδική καινοτομία το απολαυστικό δροσερό μασάζ με πορσελάνινα κουταλάκια. Αποτέλεσμα: ανακούφιση και λείανση!

διάρκεια:
45'


AHA Peeling Therapy
Juliette Armand

H δράση των υδροξυοξέων στην επιδερμίδα είναι πολλαπλή και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά: απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενίσχυση της ανανέωσης της επιδερμίδας, αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας, λάμψη και φωτεινότητα - όλα αυτά φυσικά χωρίς ερεθιστικές φόρμουλες και τεχνικές.

διάρκεια: 45'


POM-POWER VITALIC CLEANSING MINI FACIAL
murad

Γρήγορη αντιοξειδωτική θεραπεία  καθαρισμού που απομακρύνει τους ρύπους, απαλλάσσει από το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα, ενώ παράλληλα το εκχύλισμα ροδιού που περιέχει εξουδετερώνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Συνίσταται για κανονικά προς μικτά δέρματα με διεσταλμένους πόρους στην περιοχή ¨Τ¨.

διάρκεια: 30'


Sensi Treatment
Juliette Armand

Η περιποίηση αυτή είναι ειδικά μελετημένη για να αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς του δέρματος. Συνίσταται για ευαισθητοποιημένα δέρματα (περιβαλλοντικοί παράγοντες, φαρμακευτική αγωγή), για ευαίσθητα δέρματα με ευρυαγγείες, καθώς και για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας.

διάρκεια: 45'


Ειδική αγωγή για έγκλειστα γένια

H ψευδο-θυλακίτιδα (φλεγμονή από γένια που γυρνούν εσωτερικά) είναι συχνή κατάσταση, κυρίως στην περιοχή του λαιμού. Αντιμετωπίζεται με αγωγή με απολέπιση με ΑΗΑ, αφαίρεση με ειδική τεχνική των εσώκλειστών τριχών και αποκατάσταση του ευαισθητοποιημένου δέρματος.

διάρκεια:
40'


Antistress & Moisturizing Treatment for Men
Sothys

H νέα σειρά με phytomalt που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ανδρικού δέρματος: ενυδάτωση, τόνωση, αντιγήρανση, κατάπολέμηση των συνεπειών της μόλυνσης. 100% αποτελεσματικότητα zen!

διάρκεια:
90'


INTENSIVE WRINKLE REDUCER RAPID PEEL
murad

 Ισχυρή απολεπιστική αγωγή που εξασφαλίζει γρήγορη και θεαματική μείωση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Η κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογική φόρμουλα Durian Cell Reform που εμπεριέχει, καθιστά τη θεραπεία ιδιαίτερα αποτελεσματική προσδίδοντας φωτεινότητα, λάμψη, απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, ακόμα και μετά από μία συνεδρία!

διάρκεια: 75'


CLARIFYING ENZYME PROFESSIONAL TREATMENT
murad

 

Βαθύς καθαρισμός και εξισορρόπηση για ακνεϊκό και προβληματικό δέρμα. Τα ένζυμα φρούτων λόγω της απολεπιστικής δράσης τους βοηθούν στη διάνοιξη  των φραγμένων ή κλειστών πόρων ώστε να επιτευχθεί βαθύς καθαρισμός χωρίς την ενοχλητική αίσθηση ή τον ερεθισμό του δέρματος. Έτσι μειώνονται οι βλάβες της ακμής, ο ερεθισμός, η ερυθρότητα και οι φλεγμονές. Κατάλληλη για την περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ και της πλάτης.

διάρκεια: 90'


REDNESS THERAPY TREATMENT
murad

Εξειδικευμένη θεραπεία που αφορά το ξηρό, ευαίσθητο ή ευαισθητοποιημένο δέρμα, που παρουσιάζει τα εξής συμπτώματα: ευρυαγγείες, φλόγωση, κνησμό, ξηρότητα, αφυδάτωση. Υψηλής απόδοσης συστατικά (εκχύλισμα Goji Beri, ροδιού, δυόσμου και γλυκόριζας) και δυο εξειδικευμένες καταπραϋντικές και υπερενυδατικές μάσκες ανακουφίζουν άμεσα το δέρμα.

διάρκεια: 75'


Chronos Therapy
Juliette Armand

Η Chronos καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα χάρη στην τεχνολογία 3D (hydra system με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ, antiaging system με βασικό συστατικό το βιοπεπτίδιο CL, antioxidant system με βασικό συστατικό το λιποϊκό οξυ). Αποτέλεσμα: διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και τη λειτουργία των ινοβλαστών από τον ίδιο τον οργανισμό (έως και 350% διέγερση σύνθεσης γλυκοζαμινογλυκανών και κολλαγόνου in vitro).

διάρκεια:
60'


Schema Therapy
Juliette Armand

Πρόκειται για μία εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση και καταπολεμά την κυτταρίτιδα με την βοήθεια της καινοτόμας σύνθεσής των προϊόντων (δραστικό φυτοπήλινγκ από μίγμα βοτάνων Spongilla, Fragilis, Ephydata σε συνδυασμό με το συστατικό A2 blockers που συμβάλλουν στη σύνθετη διαδικασία της λιπόλυσης). Η αγωγή αυτή προσφέρεται σε 10 ατομικές «δόσεις» εξαιρετικά δραστικές (3,8cm κατά μέσο όρο μείωση περιμέτρου σε 6 συνεδρίες), τόσο ώστε «το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική να αναβάλλεται»!

διάρκεια: 75'


Hot stone massage

Ηφαιστειογενείς πέτρες θερμαίνονται σε ειδική πλάκα και τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της σπονδυλικής στήλης, ενώ παράλληλα εφαρμόζεται χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με ζεστό βάλσαμο. Ιδανική πρόταση για μυϊκούς πόνους.

body διάρκεια: 90'
back διάρκεια: 45'


Choc choc trip

Χαρίστε στο δέρμα σας την ενέργεια που προσφέρει το μαγνήσιο της σοκολάτας σε συνδυασμό με μια αύξηση των ενδορφινών, γνωστών ως «οι ορμόνες της χαράς» που εκκρίνονται από το άρωμα των κόκκων κακάο.Απολέπιση με αληθινούς κόκκους καφέ, μασάζ με άρωμα καραμελωμένης σοκολάτας και επάλειψη με αυθεντική κουβερτούρα… μία περιποίηση για φάγωμα! Απολαύστε τη μόνοι σας ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

διάρκεια:
60'


Hydradvance
Sothys

Επειδή η βέλτιστη ενυδάτωση είναι το κλειδί για την διατήρηση της ομορφιάς, η SOTHYS σχεδίασε ένα νέο πρόγραμμα ενισχυμένης ενυδατικής αγωγής πολλαπλής δράσης εμπνευσμένο από την γονιδιακή επιστήμη (πατενταρισμένο εκχύλισμα Boletus 1055). Ένα πραγματικό "ενυδατικό λουτρό" για το δέρμα σας, σε συνδυάσμό με την ειδική τεχνική massage Digi-Esthetique, σας προσφέρει την απόλυτη περιποίηση.

διάρκεια: 90'


Σύστημα MNS (micro-needling)

Η μέθοδος MNS είναι ένας φυσικός τρόπος για να διεγείρουμε την ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Βασίζεται στην εφαρμογή ενός ρόλλερ (κύλινδρική κεφαλή) με 540 μικροσκοπικές ατσάλινες ακίδες. Η μηχανική κίνηση των ακίδων επάνω στην επιδερμίδα προκαλεί χιλιάδες αόρατους νυγμούς με αποτέλεσμα τη φυσική διέγερση των ινοβλαστών (τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη). Η πρόκληση μικρονυγμών αυξάνει επίσης εντυπωσιακά (έως και 1.000%) την διείσδυση των συστατικών των καλλυντικών, δίνοντας νέες δυνατότητες στις κοσμετολογικές θεραπείες.
Η μέθοδος MNS εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία από τους επαγγελματίες αισθητικούς του κέντρου αισθητικής Purity κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι στις επεμβατικότερες μεθόδους του παρελθόντος. Κυριότερο προτέρημά της είναι το άμεσο αποτέλεσμα και η απουσία ερεθισμού ή πόνου.

eye area διάρκεια: 30'
face διάρκεια: 45'
body διάρκεια: 45'


Designed & Development by Oxygen Design