Κύηση

Βαθύς καθαρισμός Προσώπου

Η απαραίτητη διαδικασία για τη διατήρηση της καλής υγείας και εμφάνισης της επιδερμίδας. Στόχος του είναι η απομάκρυνση των «νεκρών κυττάρων» (κερατινοκύτταρα) και του σμήγματος (μαύρα στίγματα ή φαγέσωρες). Συνδυάζεται με μια μίνι περιποίηση εξισορρόπησης των αναγκών της επιδερμίδας. Συνίσταται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, ανάλογα με τον τύπο δέρματος κάθε ατόμου.

διάρκεια:
90'


Mικροδερμοαπόξεση

Πρόκειται για βαθιά απολεπιστική διαδικασία που στόχο έχει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να εξυγιάνει τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας βελτιώνοντάς σημαντικά την εικόνα των ρυτίδων, των δυσχρωμιών και των μαύρων στιγμάτων. Μικροσκοπικοί κρύσταλλοι τεχνητού διαμαντιού (κορούνδιο) εκσφενδονίζονται με δύναμη στο δέρμα και αναρροφώνται αποκαλύπτοντας λεία και φωτεινή επιδερμίδα.

διάρκεια: 90'


Peeling Resurfacant
Sothys

Αγωγή βαθιάς ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια των μικροκρυστάλλων, των οξέων φρούτων και της βιοτεχνολογίας. Συνίσταται για λιπαρές, τραχιές, άτονες επιδερμίδες χωρίς λάμψη και δίνει άμεση ορατή φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

διάρκεια:
50'

Normal Hydra
Juliette Armand

Επαγγελματική αγωγή διπλής δράσης που αντιμετωπίζει τα προβλήματα έλλειψης υγρασίας: η έγχυση υδατικού ορού και η ενυδατική μάσκα επαναφέρουν τα επίπεδα νερού στην επιδερμίδα στα φυσιολογικά επίπεδα, ενώ παράλληλα ο ορός βιταμίνης C και η μάσκα με ωσμωτική δράση αποκαθιστούν τις φυσιολογικές άμυνες του δέρματος «κατά της δίψας».

διάρκεια:
60'

Καθαρισμός στην περιοχή "Τ"

 

Η αγωγή αυτή συνίσταται αντί του βαθύ καθαρισμού σε περίπτωση περιορισμένης σμηγματόρροιας. Περιλαμβάνει απολέπιση, εξαγωγή σμήγματος στην κεντρική ζώνη του προσώπου (μέτωπο, μύτη, πηγούνι) και εξισορροπιστική μάσκα.

διάρκεια:
45'


Seasonal Treatment
Sothys

Οι βοτανικοί κήποι της Sothys παράγουν κάθε σεζόν και κατά αποκλειστικότητα τα συστατικά για την ανανέωση της υγρασίας της επιδερμίδας και σας τα προσφέρουν σε μία ελκυστική, σύντομη και οικονομική version με αρώματα και υφές που ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

διάρκεια:
45'


PROFESSIONAL EYE FIRMING TREATMENT
murad

Εξειδικευμένη αγωγή για σύσφιγξη, αποσυμφόρηση και καταπράυνση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Ειδικές κινήσεις μασάζ βοηθούν την πατενταρισμένη φόρμουλα συστατικών να αποκαταστήσει άμεσα, μόλις μετά από 10 λεπτά εφαρμογής της μάσκας, την όψη της ιδιαίτερης περιοχής των οφθαλμών, μειώνοντάς έως και 42% την επιδερμική χαλάρωση στην περιοχή του βλεφάρου. Ιδανική αγωγή για όσους πάσχουν από έλλειψη ύπνου ή θέλουν μια ξεκούραστη εμφάνιση σε κοινωνικές υποχρεώσεις.

διάρκεια:25'


Heavy Legs Treatment

Συχνά τα πόδια ταλαιπωρούνται από ώρες ορθοστατικής εργασίας, οιδήματα που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, επιπτώσεις της εγκυμοσύνης ή και προβλήματα κακής ποιότητας του κυκλοφορικού συστήματος. Η ειδικά σχεδιασμένη αγωγή για τα «βαριά κάτω άκρα» συνδυάζει την λεμφική παροχέτευση (πρεσσοθεραπεία) με ενδοδερμικό μασάζ που πραγματοποιείται με ειδικό κρύο τζελ και μάσκα αργίλου εμποτισμένη με αιθέρια έλαια για άμεση ανακούφιση.

διάρκεια:50'


ENVIRONMENTAL SHIELD VIT. C INFUSION FACIAL
murad

H δράση της καθαρής βιταμίνης C, του ισχυρότερου αντιοξειδωτικού συστατικού είναι το δυνατό όπλο αυτής της αγωγής που από την πρώτη μόλις εφαρμογή καταπολεμά τα σημάδια της περιβαλλοντικής γήρανσης: δρα επιθετικά κατά των μελαγχρωματικών βλαβών, αποκαθιστά τη χαμένη λάμψη, αποκαθιστά την υφή του φωτογηρασμένου δέρματος, λειαίνει τις ρυτίδες, τονώνει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Κατάλληλη για κάθε εποχή του χρόνου, συνίσταται για καπνιστές.

διάρκεια:
75'


CLARIFYING ENZYME PROFESSIONAL TREATMENT
murad

Βαθύς καθαρισμός και εξισορρόπηση για ακνεϊκό και προβληματικό δέρμα. Τα ένζυμα φρούτων λόγω της απολεπιστικής δράσης τους βοηθούν στη διάνοιξη  των φραγμένων ή κλειστών πόρων ώστε να επιτευχθεί βαθύς καθαρισμός χωρίς την ενοχλητική αίσθηση ή τον ερεθισμό του δέρματος. Έτσι μειώνονται οι βλάβες της ακμής, ο ερεθισμός, η ερυθρότητα και οι φλεγμονές. Κατάλληλη για την περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ και της πλάτης.

διάρκεια: 90'


Hot stone massage

Ηφαιστειογενείς πέτρες θερμαίνονται σε ειδική πλάκα και τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της σπονδυλικής στήλης, ενώ παράλληλα εφαρμόζεται χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με ζεστό βάλσαμο. Ιδανική πρόταση για μυϊκούς πόνους.

back διάρκεια:
45'



Body Evasion (100% customized)
Sothys

Η νέα πρόταση της Sothys για τις στιγμές ξεκούρασής σας: αφήστε τα ειδικά προϊόντα απολέπισης να προετοιμάσουν την επιδερμίδα σας και στη συνέχεια επιλέξτε εσείς την υφή (κρέμα ή λάδι) και το άρωμα (βανίλια και σανταλόξυλο, πορτοκάλι και κέδρος ή λεμόνι και νεράντζι) του προσωπικού σας προγράμματος μασάζ!

διάρκεια:
90'


Hanakasumi Ritual
Sothys

Ανακαλύψτε τη νέα τελετουργία της Sothys φερμένη από την Άπω Ανατολή με πούδρα ρυζιού και άνθη κερασιάς. Απολαύστε το απολεπιστικό μασάζ με γάντια, τις εξειδικευμένες κινήσεις για τα πέλματα και αφεθείτε σε έναν μαγικό κόσμο ξεκούρασης και αναζωογόνησης.

διάρκεια:
90'


Hydradvance
Sothys

Επειδή η βέλτιστη ενυδάτωση είναι το κλειδί για την διατήρηση της ομορφιάς, η SOTHYS σχεδίασε ένα νέο πρόγραμμα ενισχυμένης ενυδατικής αγωγής πολλαπλής δράσης εμπνευσμένο από την γονιδιακή επιστήμη (πατενταρισμένο εκχύλισμα Boletus 1055). Ένα πραγματικό "ενυδατικό λουτρό" για το δέρμα σας, σε συνδυάσμό με την ειδική τεχνική massage Digi-Esthetique, σας προσφέρει την απόλυτη περιποίηση.

διάρκεια:90'


Ενζυμική Αποτρίχωση (βιολογική)

Μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης που μειώνει γρήγορα και αισθητά την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα, ιδιαίτερα εάν είναι χνοώδης (χνούδι). Πραγματοποιείται με εφαρμογή ενός σκευάσματος (τζελ) πρωτεολυτικών ενζύμων φυτικής προέλευσης σε πρόσφατα αποτριχωμένους θύλακες τριχών. Από την πρώτη κιόλας επάλειψη παρατηρείται βελτίωση στην ποιότητα αλλα και την ποσότητα των τριχών που επανεμφανίζονται. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την περιοχή και το είδος της τριχοφυϊας.

κοιλιά διάρκεια: 20'


Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αφαιρεί προσωρινά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για 4 εβδομάδες περίπου. Με συχνή επανάληψη παρατηρείται σημαντική μείωση της πυκνότητας αλλά και του πάχους των τριχών. Στο εργαστήριο αισθητικής purity πραγματοποιείται με κερί από φυσική ρητίνη εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού (αζουλένιο) σε ατομική συσκευασία (ρολέτα), ταινίες από ανθεκτικό ύφασμα-χαρτί και ειδική τεχνική ώστε η ενόχληση να είναι σημαντικά μειωμένη. Αμέσως μετά την αγωγή εφαρμόζεται ειδικό καθαριστικό προϊόν με αντισηπτική δράση και καταπραϋντική λοσιόν.

μπικίνι full διάρκεια: 30'


Signature Slimming and Cellulite Treatment
Sothys

Η επιτυχία της νέας μεθόδου περιποίησης του σώματος της Sothys βασίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση: μετά από ένα διαγνωστικό τεστ σχεδιάζεται το ατομικό σας πρόγραμμα περιποίησης που βασίζεται σε δραστικά συστατικά νέας γενιάς με καινοτόμα μέθοδο διείσδυσης  στο δέρμα (ultrasound effect) και εφαρμόζεται με μια πραγματικά ευχάριστη τεχνική στο σώμα. Αποτέλεσμα: 100% ικανοποίηση και άνεση μέσα στα ρούχα σας!

διάρκεια:60'


Skin Firm Stretch Mark Treatment (exclusive)

H αγωγή αυτή αντιμετωπίζει με επιτυχία την επιδερμική χαλάρωση, τις δυσχρωμίες ή ουλές της ακμής σώματος και τις πρόσφατες ραβδώσεις, ενώ αποκαθιστά την εικόνα του δέρματος μετά από απώλεια κιλών ή εγκυμοσύνη. Συνδυάζει τη δράση μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, δερμοαπόξεσης, VPL  και ειδικών προϊόντων ώστε να επαναφέρει την ελαστικότητα και να τονώσει την επιδερμίδα.

διάρκεια:
30'-60'


Bust Up (exclusive)

Συχνά η περιοχή του στήθους ταλαιπωρείται από την έκθεση στον ήλιο, τις αυξομειώσεις βάρους, την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, το πέρασμα του χρόνου. Η αγωγή bust up είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ιδιαίτερη ανατομία της περιοχής και έχει τετραπλό στόχο: την μυϊκή τόνωση (μικρορεύματα),  την αναδόμηση του συνδετικού ιστού (ραδιοσυχνότητες), την αποκατάσταση του σχήματος (VPL), τη θρέψη του δέρματος (ειδικός ορός και μάσκα).

διάρκεια:45'


Designed & Development by Oxygen Design