ΣΥΣΤΗΜΑ MNS

Tί είναι το σύστημα μικρονυγμών;
MNS, Micro-needle Nurse System

Η μέθοδος MNS είναι ένας φυσικός τρόπος για να διεγείρουμε την ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Βασίζεται στην εφαρμογή ενός ρόλλερ (κύλινδρική κεφαλή) με 540 μικροσκοπικές ατσάλινες ακίδες. Η μηχανική κίνηση των ακίδων επάνω στην επιδερμίδα προκαλεί χιλιάδες αόρατους νυγμούς με αποτέλεσμα τη φυσική διέγερση των ινοβλαστών (τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη). Η πρόκληση μικρονυγμών αυξάνει επίσης εντυπωσιακά (έως και 1.000%) την διείσδυση των συστατικών των καλλυντικών, δίνοντας νέες δυνατότητες στις κοσμετολογικές θεραπείες.

Η μέθοδος MNS εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία από τους επαγγελματίες αισθητικούς του κέντρου αισθητικής Purity κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι στις επεμβατικότερες μεθόδους του παρελθόντος. Κυριότερο προτέρημά της είναι το άμεσο αποτέλεσμα και η απουσία ερεθισμού ή πόνου.

Πλεονεκτήματα της Μεθόδου

* Απολύτως ασφαλής εφαρμογή εάν τηρηθούν οι οδηγίες
* Ελάχιστος ερεθισμός που υποχωρεί άμεσα (λιγότερο από ώρα)
* Κανένας περιορισμός σε ηλικία, τύπο δέρματος, φωτότυπο
* Κανένας περιορισμός στον αριθμό εφαρμογών ή στην εποχή του χρόνου

Αποτελέσματα της Αγωγής

* αυξάνει τη διεισδυτική ικανότητα των θρεπτικών συστατικών δια μέσου της επιδερμίδας
* αυξάνει το πάχος της επιδερμίδας
* διεγείρει την ικανότητα ανάπλασης του δέρματος
* αυξάνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος
* εξαλείφει τις λεπτές γραμμές, μειώνει το βάθος των ρυτίδων, την ένταση των δυσχρωμιών, των ουλών από ακμή, των ραγάδων
* ενισχύει την ανάπλαση της κεράτινης στοιβάδας, με αποτέλεσμα ο όγκος της επιδερμίδας στην περιοχή να αυξάνει μέχρι 8%.


Τα αποτελέσματα της αγωγής είναι συγκρινόμενα με αυτά των αγωγών fractional LASER και της κοσμητικής χειρουργικής. Χωρίς παρενέργειες, ασφαλής και αξιόπιστη, είναι η καλύτερη επιλογή για αντιγηραντικές και αναπλαστικές θεραπείες.


Designed & Development by Oxygen Design